Skip to main content

Actueel


Snel de opleidings- en ontwikkelbehoefte in kaart gebracht

18 april 2023

Een duidelijk overzicht van de sterktes en ontwikkelkansen op medewerkersniveau én op teamniveau. Ons unieke auditsysteem heeft het allemaal. Een systeem met precies die functionaliteiten die je nodig hebt als triagist, auditor of manager van huisartsenpraktijk of HAP. Onmisbaar in de zorg. In een paar klikken vind je de informatie die je nodig hebt. Feedbackverslagen maken en opslaan is eenvoudig.

Vraag jij naar drugsgebruik bij de triage?

18 april 2023

Voel jij ook wel eens aarzeling om een patiënt naar drugsgebruik te vragen? Het is tijdens een triage soms best spannend om dit te doen. Je wilt de patiënt immers de beste zorg bieden en hem niet beledigen of tegen je in het harnas jagen. Boosheid bij de patiënt kan een goede behandeling ernstig in de weg staan. Toch is het belangrijk dat je op de HAP wél naar eventueel drugsgebruik vraagt.

Het kan levensreddend zijn! Maar hoe doe je dat op een goed manier?

Schrijf je in voor onze nascholing Kind en Triage

04 april 2023

Een moeder belt de huisartsenpost omdat haar baby met zijn hoofdje op de stenen vloer is gevallen en sindsdien braakt. Welke urgentie ken jij als triagist hieraan toe?  

Zieke kinderen triëren vraagt speciale vaardigheden van jou als triagist. Immers een kind kan zelf vaak niet aangeven wat de klachten zijn, zeker niet als ze nog heel klein zijn. Daarnaast is de ouder vaak ongerust en ook die heeft de juiste aandacht en geruststelling nodig. 

Dutch Medical College start met het aanbieden van de geaccrediteerde Triage opleiding + bijscholingen

13 oktober 2022

Dutch Medical College start met het aanbieden van de geaccrediteerde Triage opleiding + bijscholingen onder de marketing label DMG Triage

Dutch Medical College heeft in 2022 de certificering ontvangen van InEen, wat betekent dat zij vanaf nu officieel de initiële opleiding tot triagist mogen verzorgen. Het opleidingsaanbod bestaan uit o.a.:

  • De initiële opleiding tot triagist
  • Het inwerkprogramma voor nieuwe triagisten en junior triagisten
  • Een werkbegeleiderstraining voor werkbegeleiders en teamleiders
  • Verdiepende trainingen en cursussen

Starten is al mogelijk vanaf septemeber. Onze enthousiaste trainers staan te popelen om aan de slag te gaan met triagisten en triagisten in spé. InEen en Stichting Calibris Advies, bedankt voor jullie hulp en de toekenning van de certificering!