Skip to main content

Bij- en nascholing

Heeft uw organisatie of praktijk interesse in training rondom triage? En bent u op zoek naar trainingen die geaccrediteerd zijn? DMG Triage ondersteunt triagisten, doktersassistenten huisartsenposten, dagpraktijken en andere zorgverleners met bij- en nascholingen, trainingen, coaching en intervisie.

Waarom kies je voor DMG Triage?

  • Breed aanbod

  • Trainingen-op-maat

  • Bevlogen docenten

Accreditatiepunten triage

Door bij- en nascholing te volgen blijf je als zorgverlener up-to-date én zorg je ervoor dat je voldoende accreditatiepunten behaalt. Bij DMG Triage kun je kiezen uit een breed aanbod van relevante en interessante opleidingen, trainingen en coaching. Hierdoor vind je altijd die scholing die het meeste bijdraagt aan jouw ontwikkeling.

Weet je nog niet precies welke bij- of nascholing het beste is voor jouw ontwikkeling als zorgverlener? Hier helpen we je bij. We kennen het vak triage van binnenuit en kunnen je daarom goed adviseren welke volgende stap het beste op jouw loopbaanpad past. Neem contact met ons op voor een goed advies.

Werkt jouw zorgorganisatie met ons auditsysteem? Dit systeem helpt je ook met het maken van keuzes in jouw scholingsprogramma!

Breed aanbod

We helpen je graag om te oriënteren in ons brede aanbod aan thema’s en onderwerpen. Heb je al een opleidingsplan en wil het beste opleidingsinstituut vinden? Of heb je juist behoefte in hulp bij het maken van keuzes in jouw scholingsprogramma? We combineren altijd standaard aanbod met maatwerk, want geen een zorgpraktijk is hetzelfde.

Wij bieden onder meer deze bij- en nascholingen:

Bekijk ons complete aanbod of neem contact met ons op.

We helpen je graag

Maatwerk

Wij adviseren u graag.