Skip to main content

Uniek Auditsysteem Triage

Ontdek ons unieke auditsysteem met die functionaliteiten die je nodig hebt als triagist, auditor of manager. Denk aan makkelijk leesbare verslagen, efficiënte wijze in het verwerken van het auditgesprek en inzicht in managementinformatie.

Ons unieke auditsysteem helpt jouw zorgorganisatie vooruit.

  • In een paar klikken naar de informatie die je nodig hebt

  • Een duidelijk overzicht van de sterktes en ontwikkelkansen op team- en medewerkersniveau

  • Gemakkelijk feedbackverslagen maken en opslaan

Luisteren en beoordelen in een paar klikken

Met ons gebruiksvriendelijke auditsysteem beluister en beoordeel je snel en gemakkelijk gesprekken van de triagisten. De triagist kan zelf persoonlijke leerdoelen vastleggen en die zorgen voor duidelijke observatiepunten bij het monitoren. Feedbackverslagen zijn gemakkelijk te maken en overzichtelijk op te bergen.

Brengt snel opleidings- en ontwikkelbehoefte in kaart

Managementinformatie met één druk op de knop. Zie direct wat er goed gaat en wat er beter kan in de triage op jouw huisartsenpost. Op zowel teamniveau als medewerkersniveau. Handig om de opleidingsbehoefte in kaart te brengen en ontwikkeling te monitoren.

Ontdek zelf het gemak van het DMG auditsysteem!

Direct de demo bekijken

Wil je een sneak-preview van een aantal handige functies? In 1 minuut heb je dan eerste kennis gemaakt met de startpagina voor triagist, het overzicht van HAP auditgesprekken en dashboards van manager en auditor. Vraag hier de online-demo aan en ontvang de link direct in je mailbox.

Vul de naam van de (zorg)organisatie in alsjeblieft
Vul je e-mailadres in alsjeblieft

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Vraag een persoonlijke demo aan

Surf zelf door de dashboards en klik op de knopjes. Zo ontdek je het gemak van DMG Auditsysteem het beste. In een telefonische kennismaking bespreken we je uitdaging en plannen we een datum voor de demo. De demo is vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

Vul het contactformulier in en vermeld in je bericht “persoonlijke DEMO”.